Dansbana! Södertälje

För ett år sedan genomförde vi en rad workshops med dansare och unga tjejer i Södertälje. Återigen, tack till er som var med då! Så kul!
I augusti 2018 invigs Dansbana! Södertälje. Platsen är den bästa i stan, vid badhuset Sydpoolen och med utsikt över Södertälje kanal. Vi återkommer med exakt datum. Det kommer bli storslaget med helikoptrar och flashmobs så missa inte!

Dansbana! Södertälje är en 7,5x7,5m stor dansyta (delvis gummi, delvis betong) täckt av en fantastisk kupol.

Dansbana! Södertälje utformades 2017–2018 av föreningen Dansbana! ihop med lokala dansare. Mönstret på kupolen är skapat genom ett samarbete mellan Grafikens Hus, formgivaren Sepidar Hosseini och bildklassen ESBD15 på Wendela Hebbe gymnasium. Platsen ägs och förvaltas av Södertälje kommun. Föreningen Dansbana! drivs av arkitekterna Anna Fridolin, Anna Pang och Teres Selberg.