Beazley Designs of the Year + Dansbana! Vårby gård

Fame and Glory!

Dansbana! Vårby gård has been nominated for this year’s Beazley Designs of the Year!
The project is an outdoor dance space in Stockholm initiated and designed by Dansbana! (Anna Fridolin, Anna Pang and Teres Selberg) in collaboration with local dance communities and young girls. It’s a public space where anyone can go and play music via their phone and dance. Info about the nomination: www.designmuseum.org/exhibitions/beazley-designs-of-the-year/product

An exhibition with all short listed projects will be held at London Design Museum 18 October 2017 until 28 January 2018. Welcome!

------------------------------------
Vilken ära!
Dansbana! Vårby gård har blivit nominerad till Beazley Designs of the Year! Projektet är en utomhusplats för dans i Vårby gård, Stockholm initieraded och designaded av föreningen Dansbana! (Anna Fridolin, Anna Pang och Teres Selberg) i samarbete med lokala dansare och unga tjejer. Platsen är öppen för alla, man kan spela musik från sin telefon via bluetooth till en bra ljudanläggning och dansa. Info om nomineringen: www.designmuseum.org/exhibitions/beazley-designs-of-the-year/product

En utställning med alla nominerade projekt kommer att visas på London Design Museum 18 oktober 2017 till 28 januari 2018. Välkomna!